У Бучі внаслідок вибуху гранати постраждало восьмеро людей

07.12.2015, 10:05

Вчора у місті Буча Київської області чоловік підірвав гранату поряд із компанією молодих людей. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції.

За інформацією правоохоронців, учора о 18:35 до Ірпінського відділу поліції надійшло повідомлення, що в м. Буча на парковці біля одного з супермаркетів розірвалася граната. Через 15 хвилин працівники карного розшуку затримали підозрюваного, який намагався втекти. Встановлено, що 36-річний зловмисник підірвав бойову гранату поряд із людьми. Також осколками пошкоджено три автомобілі.

Внаслідок вибуху гранати постраждало восьмеро людей, серед них шестеро дітей, трьох з яких доправлено до лікарні із травмами різного ступеня тяжкості.

Під час обшуку за місцем проживання підозрюваного правоохоронці знайшли три гранати, два десятки патронів різного калібру. Вилучені речові докази відправлено до експертно-криміналістичного центру. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує ув'язнення від трьох до семи років.

Читайте АСН в Google News