У москві на болотах було підірвано автомобіль із зрадником. Йому вдалося вижити

12.04.2024, 14:55

У Москві на болотах стався вибух. Стало відомо, що вибухнув автомобіль, вибухівка була під місцем водія, але він залишився живим.

Пропагандистський telegram-канал SHOT зазначає, що потерпілого водія "завантажили в машину реанімації". "Він у свідомості, прикрив обличчя медичним простирадлом. У чоловіка пошкоджені ноги та ліва рука", - йдеться у повідомленні.

Інцидент стався сьогодні вранці на парковці біля житлового будинку №3 на Коровинському шосе у Західному Дегуніному. Слідчий комітет порушив за фактом вибуху кримінальну справу. Стаття не уточнюється.

З'ясувалося, що підірваний на прізвище Прозоров був звільнений із СБУ у 2018 році через службову невідповідність. Він був старшим консультантом одного із відділів штабу АТЦ Служби безпеки України.

Після втечі в Росії він провів ряд прес-конференцій. На них він зізнався, що співпрацював із російськими спецслужбами з 2014 року.

Сам Прозоров говорив, що у 2014 році почав добровільно передавати російським спецслужбам інформацію про дії СБУ, зокрема, в районі проведення АТО. Свої дії він пояснив "ідеологічними мотивами".

У лютому 2023 року стало відомо, що російські спецслужби запобігли замаху на Прозорова. Повідомлялося, що диверсійну групу, яка готувала теракт, було викрито в Бердянську в листопаді 2022-го.

Читайте АСН в Google News