Невелике похолодання 11 квітня очікують в Україні

11.04.2024, 06:55

Не дивлячись на холодний атмосферний фронт, що наближається з північного заходу 11 квітня, антициклон Peter не дозволить йому істотно знизити температуру, запобігши наступу дощів.

Спостерігатимуться невеликі температурні гойдалки від +17°...+20° на заході, до +26°...+28° на півдні та сході, де стане ще тепліше. У цей день очікується дощ. Хіба що вдень на Вінниччині та Черкаській області фронт трохи подряпає невеликим дощем.

У четвер антициклон Peter так сумлінно виконуватиме свої сонячні обов'язки, що не дасть жодних шансів холодному атмосферному фронту з північного заходу.

 

11 квітня на заході, півночі (крім Сумщини) у Вінницькій області очікується зниження температури повітря до +16+20 градусів.

На решті території України буде літо +23+27 градусів.

У Києві в четвер очікується суха погода зі зниженням температури повітря вдень до +19+21 градуса.

До суботи свіже повітря охопить практично всю Україну.

Милуйтеся розкішною весною, але не зловживайте першим яскравим сонечком, не сильно занурюйте ніс у колір дерев та кущів – навесні алергія може чатувати на багатьох.

Бережіть себе, бережіть рівновагу, здоровий глузд, будьте особливо уважні до близьких, навіть незнайомих, і нехай сльози будуть тільки від алергії)

Читайте АСН в Google News