Росії не вдасться уникнути справедливого покарання. Ракетонесучі кораблі будуть добиті найближчим часом

24.03.2024, 19:17

Експерт з національної безпеки Іван Варченко в ефірі телеканалу "Еспресо" поділився своїми міркуваннями про долю кораблів Чорноморського флоту фашистської Росії найближчим часом. Нічний удар по Севастополі - чергове знищення російських командних пунктів та утилізація флоту окупантів у Чорному морі.

"Росії не вдасться уникнути справедливого покарання. Великі десантні кораблі, маленькі кораблі, що несуть на собі ракетне озброєння, і кораблі управління РФ будуть знищені найближчим часом, вони будуть добиті", - зазначив він, коментуючи успішну атаку на тимчасово окупований Севастополь .

"Чорноморський флот" тепер це вже флотилія. Хоча зовсім недавно цим терміном можна було лякати всі країни, що перебувають у Чорноморському басейні, - зазначив Варченко.

Експерт зазначив, що окупанти зараз щосили шукають способи, як убезпечити кораблі, що залишилися.

"Вони також розуміють, що навіть якщо зараз їм фізично вдасться залишитися в живих, вони відповідатимуть через міжнародну юстицію за злочини в Україні. Чорноморський флот РФ зараз глибоко замаскований у бухтах Криму. Абсолютна більшість, звичайно, втекла і намагається ховатися по східному узбережжю Чорного моря, зокрема, використовуючи окуповані Росією території Абхазії", - додав Варченко.

Про помсту з боку окупантів Варченко сказав наступне те, що вони хочуть відплатити Україні, це вже й так триває 10 років.

Не думаю, що росіяни знайдуть якісь нові варіанти, як ще чутливіше завдавати ударів по Україні

Читайте АСН в Google News