Убито офіцерів та пошкоджено трьох Су-27: озвучено втрати РФ у Севастополі

24.03.2024, 19:25

Сили оборони України, згідно з інформацією від СтратКом ЗСУ, завдали успішного удару по окупованому Севастополю, вразивши великі десантні кораблі "Ямал" та "Азов", а також центр зв'язку та кілька об'єктів інфраструктури Чорноморського флоту фашистської росії.

У заяві йдеться: "Сили оборони України успішно вразили в окупованому Севастополі великі десантні кораблі "Ямал" та "Азов", центр зв'язку, а також кілька об'єктів інфраструктури ЧФ РФ у тимчасово окупованому Севастополі".

Легіон "Свобода Росії" та Російський добровольчий корпус за своїми джерелами також повідомили про втрати російської армії після успішної атаки на тимчасово окупований Севастополь.

У повідомленні йдеться: "Там загинули 34 офіцери, а також 40 отримали поранення, і три літаки було пошкоджено".

Бійці стверджують, що атаковано було "добре замаскований командний пункт, а на аеродромі "Бельбек" пошкоджено три Су-27 уламки збитих ракет".

"Крім того, за місцем дислокації російських морпіхів також завдали удару. Там є серйозні жертви", - додали добровольці.

За даними російської влади, транспортну інфраструктуру в Севастополі частково пошкоджено внаслідок нічної масованої ракетної атаки.

Губернатор області Развожаєв також заявив, що нібито було зафіксовано три прямі влучення по житлових будинках і повідомив про загибель одного чоловіка.

Читайте АСН в Google News