Під час нічного удару по Україні одна з ракет увійшла до повітряного простору Польщі.

24.03.2024, 11:02

У ніч на неділю фашистська росія завдала нового масованого удару по Україні. Влада Польщі заявляє, що одна з ракет перетинала повітряний простір країни.

За даними Повітряних сил ЗСУ, вночі по Україні було запущено 29 крилатих ракет, 18 з яких вдалося збити, і 28 безпілотників типу «Шахед» (25 було збито).

Згідно з заявою Київської міської військової адміністрації, над українською столицею було збито близько 10 крилатих ракет. Внаслідок падіння уламків було пошкоджено фасад багатоповерхового житлового будинку, потерпілих немає.

Одна з російських крилатих ракет, випущених містами на заході України, порушила повітряний простір Польщі, повідомили у неділю польські військові. "Об'єкт пролетів через повітряний простір Польщі над селом Осердув (Люблінське воєводство) і залишався там 39 секунд", - йдеться у повідомленні командування Збройних сил Польщі.

Військові додали, що було вжито «всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі», у тому числі «задіяна польська та союзна авіація».

Фашистська Росія ці заяви не коментувала.

Читайте АСН в Google News