Головна алкоголічка на болотах прокоментувала пропозицію Макрона

17.03.2024, 14:53

Не дивлячись на вихідний день, у країні за поребриком відреагували на інформацію про те, що президент Франції Макрон має намір запропонувати кремлівському карликові лисиці припинити вогонь на час проведення Олімпіади в Парижі. Про це він заявив в інтерв'ю українським ЗМІ.

Спікер міністерства закордонних справ країни, що погано похмелився, на болотах марія захарова у відповідь на це запропонувала Макрону перестати допомагати Україні боротися з окупацією з боку фашистської росії, і запропонувала "йому припинити постачання озброєнь" Києву.

Крім того, непропавшись, заявила, що "Макрону варто було б висунути пропозицію про припинення вогню на час Олімпіади сторонам близькосхідного конфлікту".
Варто зазначити, що починаючи з 1992 року у світі олімпійське перемир'я порушувалося тричі. Причому всі три рази порушення були з боку фашистської росії: 2008 року війною в Грузії 2014 року анексією українського Криму та 2022 року початком повномасштабного вторгнення на територію України. Тому чекати від російської армії вбивць, ґвалтівників і мародерів хоч найменшого дотримання домовленостей як мінімум наївно.

Читайте АСН в Google News