Євросоюз потролив плішивого, привітавши його перемогою у президентських виборах на росії. Вони тільки почалися

15.03.2024, 14:38

Голова Європейської ради Шарль Мішель привітав боягузливого бункерного діда путіна з перемогою на президентських виборах. Вони тільки почалися

Голова Ради ЄС Шарль Мішель опублікував саркастичний пост про президентські вибори на Росію.

«Я хотів би привітати володимира путіна з перемогою на виборах, які розпочинаються сьогодні. Жодної опозиції. Жодної свободи. Жодного вибору», — написав він.

Президентські вибори розпочалися сьогодні і триватимуть до 17 березня. Жоден кандидат, який публічно виступав проти війни в Україні, не був допущений до участі у них.

ЄС та НАТО ставлять під сумнів легітимність президентських виборів, які відбуваються на Росії. Так, прес-секретар голови євродипломатії Жозепа Борреля напередодні заявив, що на сучасній Росії важко уявити вільне, справедливе та демократичне голосування.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг висловився ще більш чітко: «Вибори на Росію не будуть вільними і справедливими».

Вдова Олексія Навального Юлія закликала все міжнародне співтовариство не визнавати вибори на Росію. Перемога у голосуванні дозволить Володимиру Путіну керувати країною до 2030 року — довше, ніж будь-якому російському лідерові з часів Катерини Великої у XVIII столітті.

Читайте АСН в Google News