Нічна атака Шахедами Одеси в ніч проти 5 березня 2024 року

05.03.2024, 09:16

Сили оборони півдня України публікують фотографії наслідків чергової атаки дронів-камікадзе у ніч із 4 на 5 березня у напрямку Одеси.
Згідно з заявою, хоча 18 безпілотників, які маневрували над житловими та промисловими районами Одеси та її передмість, були збиті, «не вдалося уникнути влучень».

Голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер уточнив, що всього в атаці брали участь 22 дрони типу Shahed-131/136: «На щастя, люди не постраждали».

У заяві повідомляється про пошкодження будівлі оздоровчої установи, яка не працювала, як повідомлялося раніше, з початку повномасштабного вторгнення фашистської росії. Також у рекреаційній зоні зафіксовано пошкодження приватного будинку з причалом та господарськими спорудами, йдеться у заяві військових. Російська сторона не коментувала чергової атаки.

З повідомлень місцевих телеграм-каналів по ходу нальоту, здійсненого двома хвилями «шахедів», можна було зробити висновок, що безпілотники маневрували в тому числі й над самою Одесою, але їх цілі переважно були розташовані на північ від міста — зокрема, в районі селища Дачне.

Читайте АСН в Google News