Що відомо про атаку Кривого Рогу вранці 8 вересня

08.09.2023, 10:17

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації, Сергій Лисак, повідомив про те, що ракета вразила адміністративну будівлю у Кривому Розі, що призвело до загибелі однієї людини та поранення дев'ятьох інших. У телеграм-каналі губернатор опублікував інформацію, включаючи фотографії інциденту.

«Приліт у Кривому Розі. Ракета потрапила до адмінбудівлі. Попередньо один загиблий і дев'ять постраждалих. Трьох дістали з-під завалів, — повідомив губернатор у телеграм-каналі, опублікувавши фото.

У свою чергу, міністр внутрішніх справ України, Ігор Клименко, повідомив у своєму телеграм-каналі, що загиблий у цьому інциденті є поліцейським.

Троє рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) було вилучено з-під уламків, і їхній стан оцінюється як тяжкий. Шестеро інших співробітників отримали різні травми. Наразі рятувальники на місці події активно борються з пожежею, що охопила площу 200 квадратних метрів.

«Ще троє рятувальників ДСНС дістали з-під завалів. Вони перебувають у тяжкому стані. Шість співробітників отримали травми різного ступеня важкості, — йдеться у повідомленні. — Рятувальники на місці прильоту гасять пожежу площею 200 квадратних метрів.

Кількість постраждалих внаслідок удару по Кривому Розі зросла до 25 осіб, уточнив глава МВС

Читайте АСН в Google News