Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2023 року: тлумачення за місячним календарем

20.04.2023, 06:03

 У професійній сфері на вас чекає стабільність, якщо не вдаватиметеся до хитрощів. Найневинніша брехня здатна буде вирости як снігова куля. Не варто ризикувати даремно, якщо вам дорога робота та становище у суспільстві. Постарайтеся більше часу проводити з людьми, з якими вам добре.

Сьогодні починається 29-а місячна доба. 

СОННИК З МІСЯЧНОГО КАЛЕНДАРЯ 20 КВІТНЯ

Четвер

Все, що наснилося в ніч із середи на четвер, постарайтеся запам'ятати все, як можна точніше. У ньому можуть відобразитися ваші приховані бажання, які так чи інакше пов'язані з вашим особистим життям.

  • Якщо у сьогоднішньому сні ви щось втратили і намагаєтеся знайти — на вас не чекає нічого хорошого. Проблеми можуть виникнути і на особистому фронті, і у фінансовій сфері;
  • Якщо цієї ночі вам сняться гроші (прибуток, зарплата, премія) — отже, ваші мрії обов'язково здійсняться.

29 день Місяця

Енергетика цієї доби складна, що відбивається і на снах. Перед тим, як лягти спати, запаліть свічку та очистіть будинок.

  • Якщо наснилася кухня – чекайте пліток від подруг. Якщо готуєте щось на чужій кухні – ви берете участь у справах, у яких вам не місце.
  • Якщо сьогодні наснився будинок – ваші бажання здійсняться.
  • Якщо наснився чужий чоловік – Настають погані зміни в особистому житті. Якщо ви вступили у зв'язок з одруженою людиною – до погіршення справ.
  • Якщо вам наснилася агресивна тварина -ndash; чекайте на біди і будьте уважні у всіх питаннях.
  • Якщо уві сні ви читали – доля сама вам надасть вихід із поточної ситуації, довіртеся їй.

Місяць в Овні

Овен – вогняний і знак завжди символізує яскрава подія. Якщо людина бачить емоційний сон, то вона обов'язково відчуватиме нервову напругу, на неї чекає яскрава боротьба і така ж перемога. Лідерські якості допоможуть вам досягти мети, головне не здаватися і виявити витримку та цілеспрямованість.

  • Якщо наснилося, як ви досягаєте своїх цілей з неймовірним везінням та супутнім успіхом, то найближчим часом на вашому життєвому шляху з'являться перепони.
  • Боротьба уві сні символізує змагання, конкурентну боротьбу або вихід із людиною з найближчого оточення на «стежку війни».

Новий Місяць

Цей період сповнений несподіванок і нових звісток. Якщо чоловіку сниться народження дитини, тобто ймовірність депресії, погіршення загального стану, розчарування в мріях. Якщо ви отримуєте уві сні лист або нову інформацію, то майбутні плани зазнають краху, утримайтеся від будь-яких вкладень.

  • Якщо сниться ваша робота у негативному ключі, то краще по можливості взяти відпустку або відпочити від поточних справ. Не вступайте у конфлікти – правди ви не знайдете, а стосунки з колегами можна неабияк зіпсувати.
  • Якщо сниться, як ви розливаєте молоко, то з'явиться лінь і неприязнь до поточних відносин, можлива поява апатії до коханої людини. Відпустіть цей сон і постарайтеся більше відпочивати та все налагодиться.
  • Якщо сниться померла людина, то це до початку нового етапу у вашому житті. Намагайтеся не приймати різких рішень, віддайтеся волі випадку, збережіть енергію в собі. Якщо снився ваш близький родич – утримайтеся від спілкування з друзями, можуть статися важкі ситуації, які важко виправити.
  • Якщо сниться різке погіршення погоди, ви можете захворіти. Можливі загострення поточних проблем, особливо у людей, які мають проблеми із серцем. Утримайтеся від подорожей та довгих поїздок. Якщо наснилося сонце та ясна погода – знаходитесь у душевній гармонії, не виходьте з себе.
  • Якщо насниться батьківський дім, то не прагнете приймати швидких рішень та необдуманих кроків. Зараз саме час розлучитися зі шкідливими звичками та розпочати нове життя у позитивному ключі.

Рада. Якщо вам сниться зла тварина – вас долають внутрішні страхи та сумніви, утримайтеся від прийняття поспішних рішень. Якщо тварини довкола вас добрі і не виявляють агресії, то зараз можна сходити на оздоровчі процедури, пройти очищення від шлаків та токсинів.

Читайте АСН в Google News