Сон у ніч з 14 на 15 квітня 2023 року: тлумачення за місячним календарем

15.04.2023, 06:03

Сьогодні ваша мова може стати вам як другом, так і ворогом. Все залежить від того, як ви поведете себе при спілкуванні з оточуючими. Нині час більше слухати та постаратися менше висловлювати свою думку. Не забувайте, мовчання — золото. Ви розчарувалися в близькій для вас людині? Але у вас є можливість покращити свої позиції на любовному фронті.

СОННИК З МІСЯЧНОГО КАЛЕНДАРЯ 15 КВІТНЯ

Субота

З п'ятниці на суботу можна побачити пророчий сон. Сьогодні є можливість дізнатися, як зробити своє життя щасливим, який шлях вибрати, щоб жити в гармонії із собою.

  • Реалістичний сон, зі сценами із реальним життям, обіцяє нові зустрічі з цікавими людьми. А може, і роман із сердечним другом.
  • Якщо сьогодні ви побачите якесь нове захоплення — його варто втілити у життя.
  • Якщо сон неприємний, до вас скоро звернуться по допомогу зовсім незнайомі люди. Можливо, на вас чекають великі зміни в особистому житті.

24 день Місяця

Сни цієї доби показують, у якому стані знаходиться ваш потенціал. Гарний сон вказує на те, що все гаразд, поганий на те, що необхідно щось налагоджувати.

  • Якщо наснилися ваші близькі з поточного оточення – ви реалізуєте себе повною мірою. Якщо ж наснилися померлі родичі або колишні друзі, то ви гальмує свій розвиток, не віддаєтеся процесу повністю. Відпустіть усі страхи і вірте у себе.
  • Якщо вам навпаки сниться майбутнє цього дня, то ви схильні ідеалізувати поточну ситуацію. Спустіться з небес на землю і подивіться на справи об'єктивно.
  • Якщо жінці наснилася її вагітність -ndash; вона може втратити поточний успіх, бачити чужу вагітність з боку – до несподіваних звісток.
  • Побачити уві сні море чи долину обіцяє великі можливості для реалізації. Якщо сниться рух чи політ, ви ще не знайшли себе.

Місяць у Водолії

Якщо місяць стоїть у знаку Водолія, сновидіння про якісь нововведення допомагають краще розібратися у своїх думках та бажаннях. Можливі якісь відкриття щодо сприйняття тонкого світу, зв'язку з вищими силами.

  • Якщо наснився яскравий сон у цей період, зверніть увагу на свій духовний світ.
  • Якщо сон неспокійний – приділяйте собі більше уваги, уникайте стресів. Якщо сон легкий і гарний – ви перебуваєте у внутрішній гармонії із собою. Бережіть її і уникайте стресу. Більше гуляйте, займіться улюбленою справою.
  • Якщо ви розбиваєте щось уві сні – не дозволяйте нікому лізти у ваше життя, ризикуєте втратити себе. Створення природи уві сні – вірна ознака душевної гармонії.

Зменшений Місяць (4 Фази)

Цей період характеризується занепадом сил та енергії. Людина стає більш пасивною і розміреною, високий ризик втоми організму. Якщо вам очікуються глобальні проекти або від вас потрібні активні дії, відкладіть справи до періоду місяця, що росте.

  • Якщо насниться збирання врожаю, то особливо рекомендується відкласти інноваційні проекти та зайнятися завершенням старих поточних справ. Зробіть аналіз роботи, можливо новий проект не такий оптимістичний, як вам здається.
  • Якщо сниться прокисле молоко або гнилий фрукт, то рекомендується знайти в собі сили і все ж таки варто взятися за нові проекти, укладати нові контракти. Справи помітно підуть у гору.
  • Якщо ви побачили уві сні спокійну дитину – час підходить для домашніх справ. Розберіть старі речі, віддайте їх нужденним чи знайомим, відновіть у будинку порядок – це помітно позначиться і внутрішньої гармонії. Якщо дитина уві сні плаче — не плануйте зараз великі покупки чи вкладення. Можете легко помилитися та втратити свої гроші. Якщо уві сні ви втратили дитину і не можете знайти — утримайтеся від інвестицій навіть у найнадійніші проекти.
  • Побачити, як ви щось розсипали уві сні – до сварки. Щільне спілкування останніми днями перед Молодиком краще скоротити, оскільки є ймовірність конфліктів і сварок. Побудьте на самоті. Якщо у сні присутня зла тварина або б'ються кілька тварин, то зараз найкращий час для переговорів та ділових заходів.
  • Побачити уві сні як ви спізнюєтеся – до необхідності процедур догляду за собою. Оздоровчі процедури дадуть шкірі свіжий вигляд. Якщо уві сні ви щось втратили, то необхідно приділити увагу спорту та підвищити рівень фізичної підготовки, оскільки є ризик погіршення здоров'я.
  • Почути спів птахів уві сні сприяє сприятливим заняттям зі зміцнення імунітету, утримайтеся від перевтоми, щоб уникнути інфекційних захворювань.

Рада. Побачити себе на святі – на хороший час для медичного втручання. Отримані рани швидко затягуватимуться, операції пройдуть без ускладнень.

Читайте АСН в Google News