У Харкові патрульні виявили сумку з боєприпасами

19.11.2015, 17:59

У Харкові сьогодні, 19 листопада, в покинутому військовому містечку патрульні поліцейські знайшли сумку з гранатометом і боєприпасами. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Харківській області.

«Сьогодні близько 11:00 патрульним поліцейським надійшло повідомлення, що в покинутому військовому містечку в Орджонікідзевському районі Харкова хтось залишив підозрілу камуфляжну сумку. За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж поліцейських. Правоохоронці оточили місце події, забезпечили охорону громадського порядку», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на місце події викликали слідчо-оперативну групу Орджонікідзевського відділення поліції і працівників вибухотехнічної служби. Фахівці провели огляд сумки і виявили в ній 4 гранати, гранатомет і ящик з патронами в кількості понад 1 тис. штук.

«Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Співробітники поліції Орджонікідзевського відділення поліції з'ясовують всі обставини події та особу, яка могла залишити боєприпаси», - зазначили у відомстві.

Читайте АСН в Google News