Військові США збили ще один невідомий літаючий об'єкт

13.02.2023, 08:04

Американські військові збили ще один невідомий літаючий об'єкт, цього разу біля озера Гурон неподалік канадського кордону. Це вже четвертий подібний інцидент із початку лютого.

Об'єкт був збитий пілотами ВПС та Національної гвардії у неділю, заявила конгресвум від Мічигану Елісса Слоткін. "Чудова робота всіх, хто виконував цю місію", - написала вона у "Твіттері".

Як повідомляє Wall Street Journal з посиланням на представника канадської влади, об'єкт було збито приблизно за 14 миль (22,5 км) від кордону зі США.

За словами одного з помічників конгресменів, об'єкт мав форму восьмикутника і знаходився на висоті 20 000 футів (трохи більше 6 км), становлячи небезпеку для комерційних літаків. Американські ЗМІ також повідомляють із посиланням на неназваного представника американської адміністрації, що з об'єкту звисали кілька ниток.

Пентагон не вважає, що збитий об'єкт становив загрозу з військової точки зору, проте американські військові думають, що він потенційно міг використовуватися для розвідувальних цілей.

Читайте АСН в Google News