Сон у ніч з 27 на 28 жовтня 2022 року: тлумачення за місячним календарем

28.10.2022, 06:15

3-й місячний день. Почалися вони 27 жовтня о 9:58, а завершуватимуться 28 жовтня о 11:27.

Сни, побачені цієї ночі, повинні продемонструвати, наскільки ви готові до життєвих викликів, чи ефективно витрачаєте відпущену вам енергію. Тому у снах третьої місячної доби важливим буде не стільки сюжет, скільки ваше поведення в ньому. Так, якщо ви були наполегливі і досягли своєї мети, значить, вам не складе особливих труднощів у реальності подолати перепони і досягти бажаного.

Якщо в ніч з 27 на 28 жовтня вам присниться, як хтось вас ображає, а ви покірно спостерігаєте за цим – необхідно терміново прокачати свої внутрішні сили. Для цього достатньо після пробудження продумати прокрутити ситуацію до победного кінця (дати відсіч ворогові, наприклад).

Якщо в ніч із четверга на п'ятницю представниці прекрасної статті насниться тяжка праця (та, яку вона зазвичай не виконує), значить, в реальності їй необхідно буде вкласти трохи більше зусиль у суто жіночі заняття (виховання дітей, налагодження побуту та ін.) . В іншому випадку в цьому напрямку може утворитися ґрунтовна прогалина.

Якщо в ніч із 27 на 28 жовтня чоловікові з'явиться його победа в чомусь (ті, чим він справді пишеться) – треба звернутися до свого досвіду. Саме він стане найголовнішим помічником для вирішення поточних завдань. Хоча спочатку може здатись, що власних компетенцій не вистачить. Важливо вірити в себе та довести справу до кінця самостійно. Тоді вдасться вийти на якийсь якісно новий рівень.

Читайте АСН в Google News