Небезпечна дзеркальна дата 22.10.22. Про що попереджають нумерологи, як захистити себе від бід у небезпечний день

22.10.2022, 08:15

У другій половині жовтня наближається дзеркальна дата, яку побоюються експерти з різних областей. Фахівці вважають, що у такий час відбуваються особливо яскраві події. Причому як позитивні, і негативні.

Астрологи стверджують, що 22 жовтня 2022 року в космосі з'єднаються Венера та Сонце, тобто одразу два об'єкти будуть по одну сторону від Землі. Це може призвести до різких перепадів настрою у людей, а також до появи сварок та конфліктів, що ризикують стати затяжними.

Медіуми та маги вважають, що 22 жовтня – це час потужної жіночої енергетики. У такий час з більшою силою розкривається аура представниць прекрасної статі. Чоловікам варто йти на контакт першими, у всьому поступатись і догоджати жінкам, інакше негативу не вдасться уникнути нікому.

Езотерики також з побоюванням дивляться на дату, що наближається. На їхню думку, у цей період багато людей забудуть про свої добрі якості і будуть чинити негідно. У такі моменти потрібно уважніше ставитись до свого характеру і не дозволяти чорної енергії просочитися назовні. Не варто відповідати злом на зло.

Нумерологи говорять про особливу силу двійок. День обіцяє бути складним, але багато негативних проявів цифр гаситиме покровитель 2022 року Тигр. Намагайтеся займати мирні позиції та наберіться терпіння у спілкуванні з близькими. Тільки так вдасться уникнути неприємностей.

Читайте АСН в Google News