Сон у ніч з 20 на 21 жовтня 2022 року: тлумачення за місячним календарем

21.10.2022, 06:15

Триває 25-та місячна доба. Завершаться вони 21 жовтня о 1.29. Далі розпочнеться 26-та місячна доба, яка закінчиться 22 жовтня о 2:48.

Сни, що приснилися цієї ночі, можуть показати вам ті ваші якості, яких необхідно позбутися якнайшвидше. Так, наприклад, якщо в ніч з 20 на 21 жовтня ви побачили себе жебраком або скромним (у ситуації, в якій, як вам здається, ви не стали б мешкати), значить, ви недостатньо зусиль докладаєте для досягнення своїх цілей. Можливо вам здається, що ваші сили на межі, але це не так.

Також у ніч із четверга на п'ятницю можуть снитися якісь шумові чи візуальні сигнали (наприклад, удар блискавки чи грім). Такі бачення мають стати попередженням: зараз ви готуєтеся зробити помилку. Підсвідомість намагається не дати вам це зробити за допомогою різких "ефектів" уві сні.

Якщо в ніч з 20 на 21 жовтня жінка побачить птахів, що летять, їй потрібно звернути увагу на те, якими вони були. Якщо білими і великими - її прагнення незабаром увінчаються успіхом; якщо дрібними та темними – швидше за все, її бажанням не судилося збутися; якщо різнокольоровими - життя внесе вдалі корективи у плани.

Якщо чоловік цієї ночі побачить велику яму або, навпаки, гору, йому потрібно будь-що подолати перешкоду. Навіть якщо уві сні цього зробити не вдалося, необхідно після пробудження подумки перестрибнути або перелізти через перешкоду - так вдасться прокачати внутрішні сили перед викликами, які чекають на нього в реальності.

Читайте АСН в Google News