Туреччина планує організувати переговори Росії та Заходу щодо України, — Milliyet

09.10.2022, 07:53

Турецьке видання Milliyet, що випускається з 1950 року, опублікувало на своїх сторінках матеріал, в якому пише про кроки, які приймає Туреччина в завершенні "російсько-українського конфлікту" (нагадаємо, що насправді є не конфлікт, а пов'язана росією повномасштабна війна) знищення України та українського народу, - зауваження редакції).
На саміті Європейського політичного співтовариства у Празі Туреччина відчула позитивний ефект від того, що стала єдиною країною, якій вдалося вести переговори як з фашистською росією, так і з Україною.

Наразі турецька сторона готує нові варіанти припинення війни. На думку москва хотіла б укласти довгострокову угоду із Заходом. Такого висновку Туреччина дійшла після вивчення виступів кремлівського психопата путіну з початку його вторгнення в Україну.

На даний момент Туреччина планує посадити за один стіл із фашистською росією чотири найбільші країни Заходу: США, Францію, Німеччину та Англію. Цей план ще не був доведений до всіх західних столиць, але був переданий до Сполучених Штатів важливими та приватними каналами.

Перші коментарі щодо плану з боку Вашингтона дуже позитивні. "Анкара також поважає волю України і говорить відкритими каналами, що війна має повернутися до миру без застосування тактичної ядерної зброї".

Читайте АСН в Google News