На росії на 10.6% збільшилася кількість послідовників Машки-склянки

16.07.2022, 11:13

Використовуючи доступ до загальнонаціональних засобів масової пропаганди на Росії головний рот міністерства так званих закордонних справ Марії Захарової (відомішої як Машка-стакан або Машка-склянка) в умовах відсутності поставок аргентинського порошку почала проводити активну рекламну компанію пропаганди вживання алкоголю. Своїм власним прикладом, а також вливаючи своїм поганим ротом у вуха Zомбі таку брехню, яку без 100 грам слухати неможливо.

І її зусилля не пройшли даремно. Роздрібний продаж горілки на росії у червні зріс на 10,6 відсотків, порівняно з минулим роком. Про це повідомляє пропагандистський «Інтерфакс» із посиланням на Національну спілку захисту прав споживачів.

Продаж горілки у червні склав 6,05 млн декалітрів (дал). Цей показник вищий майже на 11%, порівняно з минулим роком, повідомляє Національна спілка захисту прав споживачів. У першому півріччі роздрібний продаж горілки зріс на 7,5% (36,7 млн ​​дал).

Загалом алкогольної продукції у червні було продано 17,2 млн дал, без пива, напоїв, що виготовляються на основі пива, сидру, пуаре та медовухи. Цей показник вищий на 5,8% відсотків, ніж у червні минулого року.

Ми зі свого боку вітаємо будь-яке прагнення російських убивць, ґвалтівників і мародерів у їхньому коханні як куріння на складах артозброєння, так і шість проміле в крові.

Читайте АСН в Google News