Курська область намагається перехопити ініціативу у Білгородської щодо "хлопка"

05.07.2022, 08:14

Голова Курської області на Росії Роман Старовойт стверджує, що з ранку під артилерійським обстрілом перебувають прикордонні населені пункти Глушківського району – Маркове та Теткіне. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

"Зафіксовано прильоти в селі Маркове, знову рвуться снаряди в селищі Тьоткіне. Обстріл триває, всі подробиці пізніше", - повідомив Старовойт.

Читаючи коментарі до цієї новини, які пишуть росіяни, можна зробити цікаве спостереження - у людей починають виникати питання: "Це ще спец-операція чи вже війна? Що цікаво: поки не було спец-операції, то й війни якось не спостерігалося. Мабуть. , Це все якось пов'язано. Ось тільки як?"

Раніше губернатор країни окупанта вже заявляв про нібито мінометний обстріл того ж таки Теткіно, коли "удар" нібито припав на територію поряд із цукровим заводом

Варто зазначити, що вчора голова Сумської області України, що межує з Курською областю, Дмитро Живицький заявив, що російська армія протягом дня обстрілювала цей регіон. За словами Живицького, внаслідок влучення ракети по одному із сіл поранення отримали не менше шести осіб; крім того, зруйновано школу та господарські будівлі. Через попадання довелося евакуювати пацієнтів Атинського психоневрологічного інтернату

Читайте АСН в Google News