Російські фашисти планують відправляти полонених на мінні поля

09.06.2022, 12:46

Багато хто з читачів пам'ятають культову серію фільмів про американського ветерана в'єтнамської війни Джона Рембо.

На початку четвертої частини фільму є сюжет про те, як озброєні до зубів негативні герої серії вивели у попередньо заміноване рисове поле бранців і змусили їх бігти, при цьому вони робили ставки, хто з бранців підірветься на міні першим.

Тоді, у 2004 році цей сюжет нам здавався художнім вимислом. Хто б міг подумати, що сучасні російські фашисти візьмуть за мету у всьому перевершити своїх ідейних натхненників із Третього Рейху.
СБУ опублікували перехоплення телефонної розмови окупантів під час якої обговорюють відправлення полонених українців на мінні поля
Для цього навіть убивці з російської армії вигадали новий термін: "розмінування природним шляхом".

"Обговорювався, начебто, момент: на допомогу вам чи місту Маріуполю на розмінування природним шляхом, або на окопи хочуть визначити затриманих із Мелітополя", - каже своєму колезі військовослужбовець ФСБ РФ із позивним "Каспієм".
Запевняє, що це вже узгоджено з місцевими колаборантами, які виконують роль окупаційної влади: "Тор" (співробітник ФСБ РФ) мені повідомив, що ось тебе йшла ініціатива... Наше керівництво продублювало коменданту області, все все в курсі. Головне – механізм продумати”.

Читайте АСН в Google News