Число жертв ДТП на Рівненщині зросло з 17 до 26

04.05.2022, 08:43

Кількість загиблих у ДТП, що сталась на Рівненщині увечері 3 травня, зросла із 17 до 26. Про це повідомили у Нацполіції та додали, що за кількістю жертв це наразі наймасштабніша аварія, яку фіксували в області. На автопригоду відреагував президент та доручив надати допомогу тим, хто постраждав.

У ДТП на трасі Київ — Чоп біля села Ситне, що у напрямку з Рівного до Львова, зіткнулось три авто: бензовоз, пасажирський автобус та мікроавтобус. За даними Нацполіції, водій Mercedes-Benz Vito” обганяв інше авто, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з бензовозом. Потому уже авто із пальним виїхало на зустрічну та зіткнулось із пасажирським автобусом Setra. Від ударів спалахнула пожежа.

“В салоні автобуса, що прямував до Польщі, перебували 34 пасажири, а також водій. Іще один пасажир мав сідати у місті Броди, а другий водій — у Львові. Всього у цій ДТП, станом на ранок, загинуло 26 людей, це 24 пасажири, водій пасажирського автобуса та водій мікроавтобуса”, — повідомила речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

Травми отримали 11 людей, один із них — кермувальник бензовоза. Особу водія мікроавтобуса поки не встановили.

“Вік пасажирів автобуса 17-69 років. Учасники ДТП були із Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей”, — додала Юстицька.

На ДТП у вечірньому зверненні відреагував президент Володимир Зеленський:

“Мої щирі співчуття всім, хто втратив рідних, втратив близьких. Доручив надати всю необхідну допомогу тим, хто постраждав”.

У поліції також зазначили, що рідні можуть отримати інформацію про учасників аварії за телефоном: 067 675 42 92. Наразі правоохоронці намагаються встановити анкетні дані трьох людей. Автобус їхав за маршрутом Харків — Зґожелець (Польща).

 

 

Читайте АСН в Google News