Пожежа на нафтобазі "Транснафти" у Брянську загашена

26.04.2022, 10:23

Вона горіла понад добу. Як повідомляє губернатор області Олександр Богомаз, пожежа загашена о 7.20 ранку за місцевим часом. Рятувальні служби продовжують працювати на місці, ніхто з людей не постраждав.

Нафтобаза і резервуар з дизельним паливом, що знаходиться окремо, спалахнули один за одним у ніч з 24 на 25 квітня, офіційна причина не повідомлялася.

Не офіційних причин названо кілька - починаючи від куріння в недозволеному місці і необережно покинутого недопалка (ця версія вважається максимально правдоподібною, враховуючи рівень роззгильдяйства на росії), закінчуючи менш правдоподібними версіями насилання псування конотопськими відьмами.

Розповідають у мережі й зовсім нереальні версії, як атака українськими ракетами, що неможливо - адже "руZZка пво - найпво-ша у світі". Писали про атаку авіацією, але ж генерали на Росії вже повідомляли про знищення української авіації. Кілька разів вже "знищували" та доповідали. Пошепки іноді згадують про український безпілотник, який навіть не український, а дрон-камікадзе, поставлений Україні Сполученими Штатами.

Але хочеться вірити лише у правдоподібну версію. Нехай буде недокурок. Так на Росії спокійніше.

Нижче - добірка відео як горіло минулої ночі

 

 

 

Читайте АСН в Google News