По французькому телебаченню нагадали, що Зеленський колишній комедіант

08.02.2022, 13:16

Президент Франції Еммануель Макрон приїхав до Маріїнського палацу на зустріч із Володимиром Зеленським у пальто, але президент України запропонував йому зняти верхній одяг

Макрон послухався поради, роздягнувся і почав вітатися із Зеленським, а в цей час коментатор французького телебачення нагадав глядачам, що президент України - колишній актор, комедіант та гуморист.

Нагадаємо, раніше президент Франції Макрон заявив, що летить до Києва, на зустріч із Президентом України Зеленським, щоб продовжити з ним вирішувати питання виконання Мінських угод для врегулювання ситуації на Донбасі.
А Путін, відповідаючи на запитання французького журналіста про реальність вторгнення РФ в Україну, поставив запитання у відповідь, чи хоче журналіст і його співвітчизники, щоб Франція воювала з Росією. Так Путін навів приклад ситуації з Кримом, коли Франція та інші країни ЄС вважають Крим українським, а Росія - російським.

Також відомо, що Макрон після розмови з Зеленським зателефонує і звітуватиме Путіну, після чого вже буде прийнята подальша стратегія.

Читайте АСН в Google News