Трагічна смерть від банки з огірками. Не повторіть таку помилку

31.01.2022, 14:31

Жахлива своєю простотою смерть 42-річного чоловіка зі столичної області. Поліція поки що висновків не робить, однак погоджується з тим, що трагедія сталася за дивних обставин.

У поліцію 29 січня на гарячу лінію зателефонували медики і повідомили про дзвінок від мешканки Білої Церкви про те, що вона виявила тіло свого сусіда в калюжі крові посеред власної кухні.
Деталі трагедії повідомили у прес-службі поліції Київської області.

Медики, які прибули на виклик могли лише констатувати факт смерті. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, озвучила попередню версію: чоловік загинув через розбиту банку з огірками.

За попередніми даними, 42-річний чоловік перебував на кухні. Там він відбивав м'ясо кухонним молотком. Поруч була скляна банка. По необережності чоловік зачепив банку, вона впала і уламком йому порізало вену.

Постраждалий намагався самостійно надати собі першу допомогу. Але втрата крові була настільки значною, що він спочатку знепритомнів, а потім помер. Покликати когось на допомогу він просто не встиг.

Тіло чоловіка у калюжі крові виявила сусідка. Вона зателефонувала до гарячої лінії швидкої допомоги.

Незважаючи на дані попередньої версії, за фактом загибелі чоловіка слідчі Білоцерківського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте АСН в Google News