Син колишнього чиновника Міністерства спорту покалічив людину за зроблену їй зауваження.

15.01.2022, 10:30

У Києві на вулиці Аболмасова 6, якийсь Стеценко Владислав 1997 року народження, син колишнього топ-чиновника з міністерства спорту Стеценка Вадима, після того, як йому зробив усне зауваження про неправильне паркування, мешканець будинку біля якого припаркувався мажор на татовому автомобілі (саме на екс- чиновника зареєстрований автомобіль Toyota Land Cruiser Prado (AA7700EA), неадекват кинувся на пішохода з кулаками. Після того, як його перша атака не увінчалася успіхом і він мало не впав у багнюку у синка чиновника "лилися очі" і він застосував професійний борцовський прийом: кидок через себе з "прогином". Цей небезпечний прийом може призвести до травми при використанні його і на татамі, а на твердій поверхні загрожує переломом шиї.

Неадекватний хлопець і поле цього не зупинився і почав добивати людину, що вже втратила свідомість. Його зміг складати і відігнати тільки чоловік, що знаходиться поруч.

Шум у соціальних мережах, що піднявся вчора про те, що Національна поліція намагається "зам'яти" цю справу, змусило прес-службу НП сповістити про те, що постраждалий повчив тяжкі тілесні травми, а неадекватного водія автомобіля колишнього чиновника міністерства спорту затримано в порядку статті 208 Кодексу України.

За цим фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Фігуранту загрожує до восьми років ув'язнення. Однак у соціальних мережах користувачі висловлюють глибокі сумніви: на жаль. в нашій країні не прийнято доводити справи мажорів до логічного завершення, за винятком випадків, наданих максимальному розголосу.

Читайте АСН в Google News