Батько пермського стрілка виявився найманцем, який воював проти України

21.09.2021, 16:35

З'явилися нові подробиці особистого життя пермського стрілка, який розстріляв людей у ​​навчальному закладі на Росії. Виявилося пристрасть до вбивств у Тимура Бекмансурова в крові. Його батько, який хоч і не проживав з ним, звичайний найманець, який заробляє собі на життя війною і вбивствами. Відомо зокрема, що він був бойовиком на Донбасі.

Про це повідомили у виданні Znak з посиланням на сусідів сім'ї.

"Батько Тимура не живе з ними. Начебто десь в Удмуртії. Знаю, що на життя заробляє війною. Ще з чеченської найманцем працював, потім майже по всіх гарячих точках воював, в тому числі і на Донбасі", - розповів один із сусідів .

Він додав, що Тимур з дитинства бачив в будинку зброю і у батька досі в це квартирі стовбури зберігаються. Хлопчик з дитинства вчився з них стріляти.

На рушницю, з яким Бекмансуров прийшов до університету, йому гроші влітку дали батьки. Ім'я батька Тимура не називають, але він уже в курсі того, що зробив його син. У коментарі він повідомив, що шокований вчинком сина.

"Скільки я з ним не спілкувався, він захоплений тільки комп'ютером. Я кажу:" Чому ти гуляти не ходиш? "-" Я не хочу гуляти, я сиджу за комп'ютером ", - цитують слова батька Тимура російські ЗМІ.

Варто відзначити, що останні два роки Тимур жив тільки з матір'ю. У Перм сім'я переїхала кілька років тому з Татарстану. Дивною поведінкою хлопець відрізнявся ще в школі і неодноразово погрожував когось вбити, але до його слів серйозно ніхто не ставився.

Читайте АСН в Google News