Останні теплі вихідні: синоптики приголомшили змінами погоди

11.09.2021, 08:01

Синоптики Наталка Діденко, а так само в Українському гідрометцентрі настійно рекомендують скористатися найближчими теплими вихідними і насолодитися сонцем, адже погода в Україні 11-12 вересня очікується тепла, сонячна і приємна. У всіх областях країни буде сухо, а зниження температури варто очікувати тільки вночі.

А вже з наступного тижня ми у всій красі побачимо всю "красу" осені ", коли погода кардинально зміниться.

Погода в Україні на вихідних 11-12 вересня

Народний синоптик Наталка Діденко пише, що на вихідних в Україні буде тепло і сухо. Температура місцями підніметься до +25 +26 градусів. Локальні осередки невеликих дощів можливі на півдні і в Закарпатті.

"11-12 вересня в Україні буде тепло. Температура повітря протягом дня буде досягати +22 +26 градусів. Дощів в більшості областей України не буде. Хіба що в неділю в Криму, в Херсонській області, локально на Закарпатті може щось трохи покапать, але нічого серйозного ", - повідомила Діденко.

При цьому погода ввечері і вранці буде прохолодною, а ночами взагалі буде холодно, не вище +7.

Вона додала, що не варто захоплюватися літнім гардеробом, так як вранці та ввечері буде прохолодно, а ночі - холодні.

У Києві очікується суха і сонячна погода, без опадів.

"У Києві 11-12 вересня очікується чудова погода - сонячно, зі свіжими ранками і теплими днями. Максимально в столиці протягом суботи-неділі +23 +25 градусів", - додала синоптик.

Коли чекати похолодання

Уже з 13-14 вересня в Україну прийдуть грози і дощі, які охоплять західні, східні і частина південних областей. У центрі і на півночі буде продовжувати залишатися сухо. Температура почне падати в західних областях, в інших регіонах буде тепло.

У Києві 13 вересня очікується невеликий вітер, але без опадів. Вночі +12 +14 градусів, вдень +23 +25 градусів. 14 вересня в столиці пройде гроза, вночі очікується +11 +13 градусів, удень +21 +23 градуси.

Читайте АСН в Google News