"Бодіпозітівная" плюс-сайз блогерша поділилася секретами фотосесії в бікіні (18+)

03.08.2021, 19:00

Нещодавно в світі моди пройшов скандальний показ плюс-сайз мод.

Відомий спортивний журнал Sports Illustrated провів показ з плюс-сайз-моделями і піддався критиці в соціальних мережах. Про це повідомляє Daily Mail.

Не дивлячись на те, що видання прагнуло показати свою прихильність до інклюзивності, реакція читачів Daily Mail на опубліковані фотографії була вкрай негативною.

Читачі видання облаяли зовнішність моделей, чиє фотографії були опубліковані на Daily Mail. «Купальники їм навіть не підходять, тому що у них зайву вагу», «І це зараз красиво?», «У мене є зайва вага, і я б хотіла його позбутися, навіщо пропагувати проблеми зі здоров'ям?», «Виглядають жахливо і відштовхують мене від покупки бікіні », - писали вони.

Однак деякі настільки надихнулися таким підходом видання, що вирішили і самі долучитися до світу прекрасного. Так досить популярна відео і інстаграм блогер з США Анна О`Брейн володіє, м'яко кажучи, тим самим plus-size випустила серію матеріалів, в яких поділилася своїм досвідом свого перевтілення в модель для купальників великого розміру.

Редакція ASN звертає увагу, що поняття "великий розмір" деяких читачів і Анни може не збігатися, тому ми настійно рекомендуємо подумати, перш ніж продовжити перегляд фотографій і відео. Не дивлячись на свою безневинність вони можуть вразити вас всього свого сучасністю.

Читайте АСН в Google News