Магнітні бурі у серпні 2021: названі найнебезпечніші дні для здоров'я

31.07.2021, 15:06

Про своє стані під час проходять магнітних бур знає вже практично кожна доросла людина, адже магнітні бурі здатні завдати проблем до самопочуття не тільки метеозалежним людям, а й тим, у кого зі здоров'ям все гаразд. Магнітні бурі можуть відрізнятися як інтенсивністю і частотою, але додатково можуть посилюватися в залежності від стану погоди. Сонячні, спекотні дні не сприяють зниженню впливу бур, навіть навпаки.
Які дні в серпні будуть найнебезпечнішими і як мінімізувати можливі перешкоди для магнітних бур на організм - читайте в нашому матеріалі нижче.

Графік магнітних бур на серпень

За прогнозом фахівців, серпень стане досить напруженим місяцем. Магнітних бур буде багато і йти вони будуть часом одна за одною. Перша хвиля накриє Землю 2-3 серпня. Ця буря буде невелика і погіршення самопочуття можуть відчути тільки метеозалежні люди і люди з хронічними захворюваннями.

Друга буря буде більш інтенсивна, вона очікується 10 серпня. Вплив цієї бурі буде сильніше, можливо погіршення самопочуття, головний біль, перепади тиску і проблеми з хронічними захворюваннями.

Найсильніша магнітна буря очікується в другій половині місяця - з 16 по 20 серпня. Її вплив відчують навіть ті, хто не схильний до метеозалежності.

Невелика буря очікується в кінці місяця - 29 серпня. Вона буде середньої інтенсивності і може спровокувати болі в м'язах, головний біль, перепади тиску і емоційні перепади.

Читайте АСН в Google News