Сьогодні починається довгий цикл спеки в Україні, але подекуди ще дощі

21.06.2021, 13:30

Погода на день сонячного сонцестояння обіцяє порадувати більшість регіонів України. Ще не встигли звикнути до літньої спеки ми будемо раді наступило циклу спекотної погоди, яка починається вже з сьогоднішнього дня, про що АСН  писали раніше.

За прогнозами синоптиків Укргідрометцентру погода в Україні 21 червня в більшості областей буде сонячною. Опадів не очікується. Винятком будуть лише три західних області - Львівська, Івано-Франківська і Чернівецька. Там можливі короткочасні дощі.

Однак температура в цих областях буде не набагато менше середньої по Україні. У Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях вона складе + 27 + 29 градусів. Така ж температура буде і в Тернопільській області. У Волинській і Рівненській областях трохи тепліше + 28 + 30. У Закарпатській області + 29 + 31.

На півночі країни без опадів. У Чернігівській і Сумській областях + 29 + 31.

У центральних регіонах також без дощів. У Черкаській, Полтавській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях буде + 29 + 31.

На сході України без опадів. У Луганській, Донецькій, і Харківській областях буде + 32 + 34.

На півдні також без опадів. Температура повітря в Запорізькій області буде + 30 + 32, в Херсонській і Миколаївській областях + 29 + 31. В Одеській області + 27 + 29.

В окупованому Криму без дощу і + 28 + 30.

У Києві дощу також не очікується. При цьому температура повітря складе + 30 + 32. Дутиме південно-східний вітер 5-10 м / с.

Читайте АСН в Google News