11.06.2021, 08:30

Згідно з прогнозом синоптиків, до кінця цього тижня погодні умови в Україні не поліпшаться. 10 червня, о четвер, опадів не очікується тільки у Львівській області, в інших регіонах пройдуть дощі. Також в Гідрометцентрі попереджають, що сильні грози очікуються в Чернігівській області.

При цьому в окремих областях очікується незначне похолодання на 2-4 градуси. Середня температура повітря по країні складе від 17 до 25 градусів тепла вдень. 11 червня, в п'ятницю, погода не покращиться. Дощі знову пройдуть у всіх регіонах, а в Івано-Франківську та Чернігові прогримлять грози.

Тільки в південних областях опади будуть помірними, на решті території синоптики прогнозують сильні зливи. Температура повітря залишиться такою ж, як і днем ​​раніше. У суботу та неділю, 12 і 13 червня, синоптики знову прогнозують сильні дощі. Втім, вони відзначили, що в окремих регіонах кількість опадів почне зменшуватися. Також у неділю прогнозується незначне потепління. На всій території України повітря буде прогріватися до 23-26 градусів вище нуля в денні години. Нагадаємо, раніше в Гідрометцентрі попереджали, що такі погодні умови зберігатимуться до кінця червня.

Читайте АСН в Google News