"Просто свині". Соцмережі обурив бардак залишений пасажирами Інтерсіті

03.04.2021, 15:15

Суботню стрічку новин в соціальних мережах розбурхала публікація на Facebook-сторінці популярного паблік "dpt.kiev.ua". За повідомленнями їх передплатників в швидкісному поїзді "Інтерсіті" сполученням Київ - Львів, який прибув до Києва сьогодні вдень, деякі пасажири відзначилися надзвичайною "акуратністю". Описати стан місць, які вони залишили за собою простими словами виходить складно, тільки нецензурно. Залишені після себе купа недоїдків, калюжі, рвані упаковки, обгортки, стаканчики і пакети зі сміттям як на кріслах, так і на підлозі, викликають подив - як таке могли зробити люди зі здоровим глуздом.

Судячи з усього, пасажири вирішили добряче підкріпитися в дорозі, але чомусь прибрати після себе не вважали за потрібне. При цьому їх не бентежило, що в вагоні з ними поруч знаходилися і інші люди - попутники.

З повідомлення в паблік залишилося незрозумілим коли це сталося, як відреагував стюарт на подібну ситуацію, і чому гори сміття ніхто не прибрав.

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на такий інцидент в дорогому поїзді. У коментарях до публікації нечистоплотних пасажирів називають бидлом, і відзначають, що обчислити їх не проблема, адже всі місця продаються на конкретне прізвище.

  • Знайти і покарати!
  • В житті всяке буває. Кожен може так ... добре тобі, перебрати, "перестаратися", і ніде правди діти, іноді хоче. Просто за таке стюардам і прибиральникам і ін. Персоналу потрібно залишати щедрі чайові. Ну і, безумовно, не турбувати попутників. А підхід "заплатив за квиток і творю, що хочу" - це бидланство, свинство і ін. Епітети, зазначені в коментарях.
  • Хрюші!
  • В чому проблема? У вагоні є камери, квитки іменні, заблокувати цих товаришів і не продавати більше квитки на УЗ, як роблять в нормальних країнах, наприклад, на стадіонах не продають квитки футбольним хуліганам ...
  • Це просто дно!

 

Читайте АСН в Google News