Названо 5 недуг, при яких рекомендований пристрасний секс

02.01.2022, 20:02

Існує п'ять проблем, при яких рекомендовані заняття сексом. Відзначається, що перший недуга, при якому важливий секс - це ожиріння. Під час заняття любов'ю партнери втрачають по 100-120 ккал, це ідентично 40 хвилинам бігу на біговій доріжці.
Тобто секс є підмогою для боротьби із зайвою вагою. Прискорюється робота залоз внутрішньої секреції, що позитивно впливає на метаболізм.

Інший недуга, з яким можна боротися через секс - це атеросклероз. У чоловіків 40-55 років 2-3 заняття сексом в тиждень знижують ймовірність інфаркту в 2 рази. Даний факт був озвучений на XIV Конгресі французьких кардіологів в 2018 році.

Секс допомагає боротися з респіраторними захворюваннями. Адже при процесі виробляється гормон DHEA, що виробляється залозами, і грає важливу роль в боротьбі з вірусами і хворобами. Під час сексу рівень даного гормону підвищується в п'ять разів.

Також секс сприяє поліпшенню просторового мислення. Як стверджують вчені Массачусетського інституту, в результаті спостереження на 1500 добровольцями був зроблений висновок, що чоловіки протягом 48 годин після сексу показували кращі результати в тестах на просторове мислення, ніж до нього. Тобто, грубо кажучи, вони ставали «розумніші».

І останнє, з чим ефективно бореться секс - це депресії. Адже під час занять любов'ю підвищується вироблення ендорфіну і серотоніну, і це благотворно впливає на настрій.

Читайте АСН в Google News