Казково красивий захід у Одесі. За народними прикметами - завтра буде вітряно

25.11.2020, 18:15

Користувачі проживають в перлині біля моря сьогодні масово ділилися в соціальних мережах фотографіями і відео сьогоднішнього заходу. Він був в Одесі надзвичайно, казково красивий.

Сонце багато тисяч років служить людям джерелом світла і тепла. Без нього все живе на землі не зможе існувати. Тому денне світило завжди вважалося предметом поклоніння.

 

 

Будь-яка зміна, що стосується цієї зірки, сприймалося нашими предками як знак. Люди розуміли, що певні колір і форма сонця передвіщають майбутні зміни.

Раніше вважалося, що червоне світило пророкує війну з великою кількістю смертей або нестерпну спеку. Сучасні прикмети далеко не так страшні.

Передбачити погоду і прийдешні події можна за кольором світила, який буває червоним, рожевим, жовтим і білим.

Значення прикмети, що пророкує зміну погоди, багато в чому залежить від певних нюансів:

Рожевий колір вказує на малу кількість вологи і великий вміст в повітрі пилу. Це говорить про те, що незабаром буде вітряна погода без дощу.

Якщо у горизонту чистий захід рожевого відтінку, а перисті хмари відступають, значить, атмосферний тиск підвищується, і опадів найближчим часом не очікується. В цілому погода буде хорошою.

Рожеве небо при заході сонця уві сні обіцяє додаток фінансів. Це можуть бути вдала угода або швидке спадок.

Якщо серед хмар у вечірній час з'явилася смужка зорі, значить, погода покращиться. Сонце сіло за чорну хмару - до ранкового дощу на наступний день.

Читайте АСН в Google News