Слідом за Німеччиною новий антирекорд поставила Італія

07.11.2020, 07:02

Як повідомляла раніше Аналітична Служба Новин, 5 листопада в Німеччині був зафіксований новий антирекорд країни в майже повні 10 тисяч нових хворих коронавірусів. Не відстає від сусіда і Італія, де зафіксовано нове рекордне число хворих COVID-19. За добу захворіло майже 38 тисяч осіб.

Про це повідомляє Rai News.

У п'ятницю повідомили про 37 809 нових випадки зараження при 234 тисячах зроблених ПЛР-тестів. 446 осіб померли за добу.

Всього за період пандемії в Італії зафіксували 825 тисяч випадків зараження, 40,7 тисяч осіб померли. Активних випадків зараз - 499 тисяч (+26 тисяч за добу).

Раніше повідомлялося, що уряд Італії ввів комендантську годину на всій території країни. Нові обмеження починають діяти з 4 листопада і триватимуть як мінімум місяць. Жителям країни необхідно буде перебувати в своїх будинках з 22:00 до 5:00.

Крім цього, в Італії закриті музеї та виставки, а старші класи шкіл переведуть на дистанційне навчання. Торгові центри не будуть працювати у вихідні.
Провінції і регіони країни будуть поділені на три зони ризику - низького, середнього і високого. У регіонах з високим і середнім рівнем ризику будуть діяти додаткові обмеження, в тому числі на пересування між ними. 

Читайте АСН в Google News