"АвтоВАЗ" відкликає в РФ 90 тис. Машин Lada в рамках найбільшої за 2,5 року кампанії

28.10.2020, 10:02

АТ "АвтоВАЗ" відкликає в РФ 90 124 машин Lada моделей X-Ray і Vesta для перевірки елементів паливного трубопроводу, повідомляє Росстандарт. Відгук став другим за розмахом після весняної кампанії 2017 року, яка була пов'язана з моделями Kalina і Granta.

Відкликанню підлягають машини, виготовлені з 25 січня 2018 року по 30 вересня 2020 року.

У повідомленні відомства говориться, що причиною відкликання автомобілів є можливість пошкодження елемента паливного трубопроводу через контакт з хомутом джгута проводів.

"АвтоВАЗ" обіцяє листом або по телефону поінформувати власників машин, які підпадають під відкликання, про необхідність надати їх в найближчий дилерський центр для ремонту. Інформацію про автомобілі, які підпали під відкликання, можна також дізнатися на сайті Росстандарта або за допомогою сервісу Auto.ru.

На машинах замінять джгут проводів і при необхідності поміняють паливний шланг.

Наймасштабнішу відкличну кампанію по автомобілям Lada "АвтоВАЗ" оголошував в березні 2017 року. Тоді відгукувалися 106,7 тис. Lada моделей Kalina і Granta. Причиною для цього було можливе перетирання паливної / парової трубки тросом зчеплення на машинах в комплектації з механічною коробкою передач.

Читайте АСН в Google News