"Ядерний попіл" прокоментував ситуацію з Навальним

20.08.2020, 13:04

Головний пропагандист Кремля, якого позаочі називають "пан" ядерний попіл ", вкрай рідко коментує ситуацію в світі і в своїй країні за рамками ефірного часу пропагандистських телеканалів.

Так, в його телеграм каналі попереднє повідомлення було датовано аж 10 серпня, в якому він намагався вилити бруду на білоруських протестувальників.

І було дивним побачити, можна вважати - блискавичну реакцію (день в день з подією подією) на можливе отруєння Олексія Навального, який вважається на Росії головним опозиціонером влади. Збіг? Риторичне питання.

У своєму повідомленні Дмитро Кисельов не зміг обійти стороною ненависні йому Сполучені Штати Америки і чомусь пріплек англійців, заявивши, що якщо Навальний і був отруєний, то це зробили вони. Просто, щоб нашкодити Росії, з шкідливості.

"Якщо Навального і отруїли, то це американці або англійці. Просто, щоб кинути чергову підлість ... Це в їх стилістиці.« Отруєний »Навальний їм цікавіше НЕОТРУЄННЯ. Це можна порівняти з доведеною підробкою документів для демонізації зв'язків Трампа з Росією.

Росії він особливих проблем не доставляв. Суспільство, скоріше, потребує watchdogs, і якось все вже звиклися з наявністю Олексія як фарби в загальній палітрі. Так що немає мотиву щось підсипати в чай. У будь-якому випадку - дуже зараз шкода його. Сподіваюся, наші лікарі відкачають ... ", - пише від в Телеграма

Читайте АСН в Google News