Ви будете здивовані: рейтинг Знаків зодіаку щодо кокетливості

07.03.2019, 21:34

24: Чоловік-Терези і його Его
Він трохи нетямущий і звик все ретельно обмірковувати. Його вчинки можуть вражати, але після першого ж розмови, вам, швидше за все, більше не захочеться з ним зустрічатися.

23: Чоловік-Водолій взагалі не фліртує; він просто дивно поводиться
Дивні і емоційно відчужені Водолії можуть видати пару трійку побитих жартів, але жарти це не те ж саме, що і флірт. З ними ви зможете порозумітися тільки якщо самі не особливо вмієте фліртувати.

22: Жінка-Водолій себе накручує і тим самим все сама псує
Перш ніж піти на побачення, вона в голові прокручує всі можливі варіанти розмов. Вона боїться відмови і занадто сильно переймається. Вона з усіх сил намагається фліртувати, але у неї нічого не виходить і вона виглядає дивно.

21: Чоловік-Телець занадто ледачий і байдужий, щоб фліртувати
"Фліртувати? А навіщо?" - саме так думають чоловіки-Тельці. Вони не особливо зацікавлені в тому, щоб фліртувати і занадто ліниві для того, щоб хоча б спробувати. Проте у них все ж є потенціал. Якщо чоловік-Телець вище середнього рівня, у нього може добре виходити фліртувати.

20: Жінка-Близнюки повинна бачити різницю між реальним життям і екранної, якщо захоче фліртувати
Прокиньтеся - життя не схожа на серіал "Пліткарка", і ви далеко не Блер Уолдорф. Жінки-Близнюки занадто серйозно сприймають все, що бачать на екрані, і тому, фліртуючи, вони завжди намагаються зімітувати героїнь фільмів і серіалів. Вони повинні зрозуміти, що таким чином самі виставляють себе на посміховисько. Проте, у них досить високорозвинена інтуїція, і тому в більшості випадків вони вважають за краще взагалі не фліртувати.

19: Жінка-Терези дуже нерішуча для того, щоб фліртувати
Вони мила і ніжна, але її нерішучість заважає їй фліртувати. Вона може і кмітлива, але цього явно недостатньо для хорошого флірту.

18: Жінка-Телець може фліртувати, але не з незнайомцями
Для неї флірт повинен бути природним, і коли вона намагається фліртувати з незнайомцем, то виглядає незграбно. Якщо ж це буде її близький друг, то жінка-Телець зможе проявити всю свою чарівність.

17: Чоловік-Терези дуже незграбний для флірту
Він затинається під час розмови і часто себе ганьбить. Якби він був більш уважним, то зміг би зайняти більш високу позицію в нашому рейтингу.

16: Чоловік-Близнюки непостійний і не вважає флірт щирим. Він непостійний і впевнений, що флірт це вдавання. Він безумовно не буде зацікавлений в тій, кого вважає не справжньою. Саме тому він займає таке місце в рейтингу.

15: Жінка-Козеріг уникає зорового контакту
Ви занадто сором'язливі. Як у вас може вийти майстерно фліртувати, якщо ви постійно уникаєте зорового контакту?

14: Жінка-Рак мила, але нічого більше
Жінка-Рак дуже мила і турботлива. Вона буде з вами панькатися. На самому початку вам може і сподобається фліртувати з нею, але з часом вам це швидко набридне.

13: Сором'язливий чоловік-Рак
Точно так же, як і представниці цього знака зодіаку, чоловік-Рак дуже дбайливий для флірту. Він боязкий, і тому йому потрібна впевнена в собі жінка, щоб він міг розслабитися.

12: Жінка-Риби зможе фліртувати, якщо постарається
Жінки-Риби завжди літають у хмарах. Якщо вони повернутися в реальний світ, то зможуть досить добре фліртувати.

11: Чоловікові-Козерогу легко вдається фліртувати по листуванню, але не під час особистої зустрічі
Він робить все ідеально. Чоловік-Козеріг отримує 10 з 10, якщо говорити про флірт під час листування, а ось при флірті в реальному житті він часто зазнає невдачі.

10: Чоловік-Стрілець фліртує і забуває
Чоловік-Стрілець не хоче здатися нав'язливим і тому часто не відповідають на дзвінки та повідомлення. Йому варто приділяти більше уваги своїй пасії.

09: Чоловік-Лев хоче отримати всю увагу
Чоловіки-Леви експерти у флірті. Будь сподобаються захоплюючі розмови з ними. Але через якийсь час вони стають занадто вимогливими і жадають уваги 24/7, чим все і псують.

08: Чоловіки-Овни займають перше місце в рейтингу, якщо говорити про флірт по листуванню
Чоловік-Овен першокласно фліртує, якщо використовує свій телефон в якості посередника. Брудні повідомлення і вульгарні розмови - він майстер всього цього. Проте, якщо говорити про флірт в реальному житті, то йому є над чим працювати.

07: Жінка-Стрілець хоче бути сама
Вона - загадка. Вона - сама чуттєвість. Вона зводить чоловіків з розуму. Проте, жінка-Стрілець хоче бути сама, тому і не займає перше місце.

06: Жінка-Лев може зачарувати вас своїми словами
Жінка-Лев візьме вас у полон своїми промовами. Вона неймовірно гаряча, але її егоїзм багатьох відштовхує.

05: Жінка-Овен може заманити вас своїми вульгарними розмовами
Жінка-Овен - одна з чемпіонок флірту. Вона спокусить вас своєю відкритістю, вульгарними розмовами і імпульсивної натурою.

04: Жінка-Скорпіон - богиня флірту
Вона романтична і спокуслива. Жінка-Скорпіон говорить мовою тіла і є однією з найбажаніших жінок. Флірт дається їй дуже легко.

03: Чоловікові-Скорпіону слід відточувати свої навички флірту по листуванню, щоб отримати звання короля флірту
Він неймовірно пристрасний, романтичний і може з легкістю закохати вас в себе. Він майстерно фліртує, але йому не завадило б попрацювати над своїм фліртом по листуванню. Можливо, йому варто повчитися у Овнів і Козерогів?

02: Жінка-Діва майстерно володіє мовою тіла
Жінка-Діва - спокуса в чистому вигляді. Вона справжня богиня. Вона говорить мовою тіла і зачаровує будь-кого. Проте, іноді вона може здаватися неприступною і тим самим відлякувати від себе чоловіків.

01: Королем флірту стає не хто інший, як чоловік-Діва
Так! Звання короля флірту отримує чоловік-Діва. Він може задовольнити навіть найбожевільніші жіночі бажання. Йому під силу підкорити будь-яку жінку.

Читайте АСН в Google News