У Миколаєві маршрутник возив пасажирів із розвішаними по салону трусами

28.02.2019, 11:42

Водій однієї з маршруток у Миколаєві возив пасажирів із розвішаними на поручнях по салону чоловічими трусами, повідомляють місцеві ЗМІ.

Інцидент стався в маршрутці рейсу №31. При цьому на зауваження пасажирів водій грубіянив і сипав погрозами.

Пізніше на сайті міськради з'явилося роз'яснення НП.

"За словами водія відтворена ситуація: вранці в напрямку кінцевої зупинки "Дубки" в маршрутці їхала компанія нетверезих пасажирів, які поводилися, м'яко кажучи, неправильно. Громадяни вийшли незадовго до останньої зупинки. Прибувши до місця призначення, водій, не оглянувши салон, продовжив рух за маршрутом. Про нештатну ситуацію дізнався з вигуків пасажирів орієнтовно в районі зупинки "Баштанське шосе". Прибравши сторонні речі, продовжив рух за маршрутом, щоб не порушувати графік. Надати роз'яснення чоловік вирішив на кінцевій зупинці", - говориться в повідомленні.

В управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради заявили, що помилка водія була в тому, що він не оглянув маршрутку на кінцевій зупинці.

Раніше повідомлялося, що автомобіль з кортежу президента Петра Порошенка застряг у ямі в Червонограді Львівської області.

Читайте АСН в Google News