Зараз Вілкул перебуває у Варшаві

02.11.2015, 14:36

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Новінський перебуває в Україні, а його колега Олександр Вілкул - у Варшаві, на зустрічі з колишнім президентом Польщі Олександром Квасьневським. Завтра, 3 листопада, парламентарі планують прийти на засідання Верховної Ради. Про це «Аналітичній службі новин» повідомили в прес-службі народних депутатів.

«Вадим Владиславович ніколи не бере участі у засідання погоджувальної ради парламенту, тому й сьогодні його там не було. Він завжди відвідує парламент і, якщо перевірити письмову реєстрацію, то побачите, що він був присутній на більшості засідань. Звичайно, він планує і завтра бути на роботі. Зараз він в Україні», - повідомили в прес-службі.

Разом з тим прес-секретар народного депутата Олександра Вілкула Сергій Мілютін повідомив, що зараз парламентарій перебуває на зустрічі з колишнім президентом Польщі Олександром Квасьневським у Варшаві.

«Але хочу зазначити, що цю зустріч він анонсував ще тиждень тому. За кілька годин він повернеться до Києва. Завтра планує йти до ВР», - сказав він.

Водночас з власних джерел ASN стало відомо, що народний депутат від «Опозиційного блоку» Наталія Королевська зараз у Києві.

Читайте АСН в Google News