Актор Серебряков звинуватив владу Росії в розпалюванні воєн

23.02.2019, 20:35

Відомий російський актор Сергій Серебряков, виступаючи на форумі в Лондоні, звинуватив керівництво Росії в тому, що воно за останні два десятки років розв'язало декілька воєн, в тому числі в Грузії, Україні та Сирії. Про це повідомляє «Московський комсомолець».

«Влада Росії за останні 20 років розв'язали кілька воєн. Я маю на увазі Грузію, Чечню, Україна, Сирію. Я маю на увазі, в тому числі і африканські країни. Зараз ми, перебуваючи в суцільному оточенні ворогів і повинні демонструвати псевдопатріотизм. А російська влада на всю переписують історію, щоб довести, що нібито чинять правильно », - заявив Сергій Серебряков.

Відзначимо, що Сергій Серебряков переїхав жити в Канаду. У Росії артиста іноді звинувачують навіть в зраді. Великий резонанс серед росіян справило заяву Серебрякова в інтерв'ю Юрію Дудю. «Сила, нахабство і хамство - це зараз національна ідея росіян», - сказав актор.

Це висловлювання Серебрякова викликало цілу бурю, з артистом публічно не погодилися багато його колег. Однак багато росіян були змушені погодиться з Серебряковим.

Читайте АСН в Google News