Справжнє випробування: у найближчі дні метеозалежні люди будуть страждати

19.02.2019, 08:15

Синоптики виступили з попередженням про те, що метеозалежні люди в майбутні дні можуть відчути значне погіршення у своєму самопочутті. Справа в тому, що погода почне змінюватися і в зв'язку з цим виникнуть різкі перепади атмосферного тиску.

Люди можуть постраждати через вплив перепадів атмосферного тиску. Погодні зміни почнуться в неділю, і коливання в атмосфері будуть відбуватися протягом декількох діб, мінімум до середини наступного тижня.

За словами фахівців, атмосферний тиск буде то падати то підніматися. І так через день майже до кінця тижня. Атмосферні коливання стануть випробуванням на міцність для багатьох людей - на них реагують, в першу чергу, люди з хронічними захворюваннями і розладами нервової системи, які страждають на гіпертонію, серцеву недостатність, ішемічну хворобу серця та мозку, легеневими захворюваннями, а також схильні до депресії. До того ж, попередили синоптики, з 19 по 21 лютого в магнітосфері Землі будуть спостерігатися обурення.

Медики радять приготувати і тримати під рукою звичні препарати, які зазвичай приймаються в разі погіршення самопочуття: знеболюючі, спазмолітики, заспокійливі. З раціону краще прибрати продукти, що сприяють затримці рідини в організмі: соління й маринади, копчену ковбасу, солону рибу тощо. Також слід повністю відмовитися від алкоголю, червоного м'яса, сиру: ці продукти містять речовину тирамін, що здатна посилити головний біль або викликати напад справжньою мігрені. Дуже важливо, щоб був приплив свіжого повітря.

Читайте АСН в Google News