Він буде ваш: які подарунки правильно дарувати чоловікові за Знаком Зодіаку

18.02.2022, 18:38

Ні для кого не секрет, що Знак Зодіаку може багато розповісти про людину. Він відображає її темперамент, кращі якості і, звичайно, захоплення та уподобання. Знаючи Знак Зодіаку свого коханого, можна з легкістю вибрати йому найкращий подарунок.

Напевно, кожен чоловік отримував в якості подарунка на 23 лютого піну для гоління, дриль, пару шкарпеток або кухоль з написом «мужик року». Бідні чоловіки! Зрозуміло, вибрати щось вартісне важко. Але фахівці сайту dailyhoro.ru вирішили спростити вам завдання і підготували список найкращих подарунків на 23 лютого по Знаку Зодіаку.

Чоловік-Овен
Чоловік-Овен - це зодіакальний лідер і маленька дитина одночасно. Овен повністю впевнений у тому, що для коханої жінки він - центр світобудови, тому марні сувеніри - не для нього. Як і банальні речі. Подарунок повинен бути унікальним, відповідним його вогненної натурі і смаку. Так що, вибираючи подарунок, пам'ятайте, що Овен чекає екстравагантний або практичний презент. Відмінним подарунком можна назвати сертифікат на стрибок з парашута, брендовий сорочку, кросівки або портфель.

Чоловік-Телець
Телець - стриманий, самовпевнений і великодушний. Але ось вгадати з подарунком такому чоловікові дуже складно. Він цінує розкіш, практичність і комфорт. Так що якщо це шкарпетки, то тільки з шовку, якщо статуетка, то виключно з золота. Крім того, чоловік-Телець зрадіє чомусь раритетному, унікальному і з задоволенням прийме гроші.

Чоловік-Близнюки
Чарівний, харизматичний і веселий чоловік-Близнюк завжди знаходиться в центрі уваги. Він весь час кудись поспішає, всюди спізнюється, у нього тисяча хобі і ніби три життя в одній. Енергійний, ерудований і просунутий у всіх напрямках Близнюк буде особливо радий як незвичайному подарунку, так і презенту, що підкреслює його високий IQ. Подаруйте йому настільну гру, книгу, гаджет, квиток на концерт улюбленої групи, головоломку. Можна влаштувати з подарунка квест, якщо ваш чоловік любить сюрпризи.

Чоловік-Рак

Чуттєвий, ніжний і турботливий Рак чекає від коханої трепетного ставлення. Він навіть може образитися, якщо ви привітаєте його з запізненням, тому подарувати подарунок краще вранці. В якості сюрпризу на 23 лютого Раку обов'язково потрібно подарувати те, що зробить його більш щасливим, а його життя - більш затишним. Хорошим подарунком може стати крісло-качалка, теплий плед, светр, розкішний банний халат - він любить все м'яке і приємне тілу.

Чоловік-Лев
Лев - зодіакальний король, і подарунок повинен бути відповідним. Такий чоловік просто обожнює бути в центрі уваги, тому якщо ви подаруєте йому дорогу, брендовий, яскраву і ексклюзивну річ, то порція захоплення забезпечена і вам, і йому. Але подарунок потрібно вручити урочисто, в красивій упаковці і з великим бантом. Пам'ятайте, що Лев ласий до речей які підкреслюють його статус. Відмінним подарунком стануть дорогі парфуми, краватка або ремінь знаменитого бренду.

Чоловік-Діва
Чоловік-Діва - матеріаліст і ідеаліст одночасно. Він цінує традиції і свої захоплення. Консервативний до остраху і просто терпіти не може непотрібні речі, якими ніколи не буде користуватися. Його не вразити статуеткою в людський зріст або постером на всю стіну. А ось якісним набором інструментів, які дозволять йому вдосконалити свої навички, або практичними речами дуже навіть можна догодити. Багатьох Дів порадує в якості презенту органайзер, шкіряний портфель або дорога ручка.

Чоловік-Терези
Терези - привітний і товариський естет з прекрасним смаком. Такий чоловік обожнює красу в будь-якому її прояві, а в подарунок швидше цінує якість, ніж користь. Це як раз той самий випадок, коли в якості сюрпризу можна подарувати щось красиве: одяг, прикраси, аксесуари. Чоловік-Терези буде в захваті від будь-якої прикраси і аксесуара, особливо якщо вони гармонує з його стилістикою.

Чоловік-Скорпіон

Скорпіон - самий таємничий Знак Зодіаку. Не намагайтеся дізнатися, який він хоче подарунок - все одно не розповість. Але догодити йому все ж складно, тому що, як і будь-який інший, він мріє отримати сюрприз, що підкреслює його темперамент. Подарунок такому чоловікові повинен володіти сакральним змістом або містити таємницю. Відмінним подарунком стануть: детектив, головоломка, сертифікат на квест і будь-яка видатна річ, зрозуміла тільки самому Скорпіону.

Чоловік-Стрілець
Допитливий і активний чоловік-Стрілець - це шукач пригод, невтомний мандрівник і завзятий оптиміст. Він щиро радий будь-якому подарунку. Але якщо ви подаруєте йому щось, що стане в нагоді йому в черговій поїздці або спонукає на відкриття, то не прогадаєте. Обдарувати Стрільця можна аксесуарами для машини, красивою фляжкою для води, напульсники, кросівками, рюкзаком, подарунковим компасом або новеньким спортивним костюмом.

Чоловік-Козеріг
Витончений, скромний і дуже самозакоханий Козеріг не любить зайвої показухи, шуму і суєти, тому не влаштовуйте йому сюрприз - він цього не зрозуміє. В якості подарунка він чекає щось особливе, що неодмінно викличе заздрість конкурентів. Подарувати Козерогу необхідно статусний подарунок у лаконічній упаковці, який стане в нагоді на роботі, або на дозвіллі. Відмінним рішенням стане шкіряна папка, чохол на телефон, сумка, ремінь, біокамин, розкішний плед або брендовий шарф.

Чоловік-Водолій
Чоловік-Водолій - це авантюрист, який не знає, куди завтра занесе його доля. Він добрий, чуйний, легкий на підйом і дуже ерудований. У будь-який момент він може приголомшити оточуючих забавною витівкою або незвичайним відкриттям. Він терпіти не може нудьгу, у Водолія багато різноманітних захоплень. Відрізняє його тяга до подорожей, космосу і величезна незрозуміла пристрасть до розгадки таємниць. Так що в якості подарунка відмінно підійде детектив, настільна гра і незвичайні курси, наприклад управління вертольотом або мотоциклом.

Чоловік-риби

Чоловік, який народився під егідою Знака Риби, просто вражає своєю дотепністю, чуттям, тягою до прекрасного і ерудицією. Такий чоловік переповнений творчою енергією і пристрастю до духовних пошуків. І незважаючи на те, що чоловік-Риби обожнює все незвідане і загадкове, подарувати йому можна звичайні затишні речі, які нагадають йому про вашу любов: теплий плед, предмети для хобі, шкіряний ремінець, елегантні годинники.

Читайте АСН в Google News