Скандальний танцюрист Полунін вибухнув новою маячнею про Путіна і масонів

07.02.2019, 15:50

Український танцюрист Сергій Полунін, який раніше показав татуювання на грудях із зображенням російського президента Володимира Путіна і отримав російське громадянство, вибухнув новою скандальною заявою з приводу свого кумира.

"На добраніч. Моліться господу за прощенням і допомогою. Дуже багато брехні на Володимира Путіна виливають диявольськими організаціями масони, ілюмінати і так далі. Англія дуже вражена ними, Франція, Німеччина, Америка і багато інших країн. Італія, ти будеш дуже важливою країною для руйнування цих диявольських організацій, у вас сильна мафія, яка може протистояти їм. Мафія повинна стати сильнішою ніж будь-коли. Об'єднатися, щоб зруйнувати їх", - написав Полунін у своєму Інстаграмі.

Також він заявив про релігійну битву.

"Також Сербія, яка перша сказала "ні" Гітлеру. Не пропустивши його через свою територію, якого проспонсорували ілюмінати, також вони проспонсорували Леніна, Гітлер і Ленін починали в одному Пабі агітації і збори коштів. Ілюмінати, Радянський Союз зробили все, щоб руйнувати церкви, але люди виявилися сильнішими. у Сербії багато ангельських душ і нам дуже будете потрібні ви в битві. Об'єднуйтеся", - поділився черговими плодами своєї фантазії Полунін.

Раніше танцюристу відмовили у виступі в Паризькій Опері після його скандальних висловлювань.

Читайте АСН в Google News