Трагедія у Вінницькій області: дитину в школі довели до самогубства

29.01.2019, 13:16

У мережі вже кілька днів не вщухає обговорення трагедії, яка сталася з підлітком Артемом Ателіним у Вінницькій області. 15-річний хлопчик повісився за дивних обставин.

Як повідомляє ТСН, хлопчик був під опікою 75-річної жінки, бо його рідна мати була позбавлена ​​батьківських прав після народження Артема. Офіційний опікун і її чоловік вважають, що дитина не могла сама накласти на себе руки - її довели до суїциду працівники служби у справах дітей та класний керівник. Саме після бесіди з цими двома людьми хлопчик прийшов додому і повісився в сараї.

При цьому хлопчик стояв на обліку після того, як зламав у сусідів паркан. Також його друг потрапив до лікарні з алкогольним отруєнням, а звинуватили в усьому Артема. За даними ЗМІ, хлопчик дуже боявся потрапити в інтернат, і саме цим йому пригрозив співробітник служби у справах дітей.

Втім, у мережі думки розділилися, хтось захищає опікунів хлопчика, а інші кажуть, що хлопчик був складною дитиною. Хоча жодна дитина, навіть якщо вона найскладніша, не заслуговує самогубства.

Раніше повідомлялося, що в Росії, в республіці Марій Ел 15-річна школярка померла після прийому протизаплідних таблеток.

Читайте АСН в Google News