"Технологія мокре зчеплення". У Києві комунальники кладуть асфальт просто в калюжі

14.01.2019, 11:16

Столичні комунальники в черговий раз "відзначилися" технологіями укладання асфальту. Так, очевидці зняли, як вони кладуть асфальт просто в калюжі на вулиці Миколи Пимоненка, 4.

"Відео викладаємо про всякий випадок, якщо навесні хтось буде дивуватися "куди подівся асфальт", - повідомляється в паблік "Київ Оперативний".

Користувачі висміяли відео, хоча деякі стали на бік комунальників.

 

"Там не асфальт укладають, а вибоїни затикають. Інакше автомобілі взагалі без коліс залишаться. До весни така затичка протримається, а далі вже треба ремонтувати нормально. Чи буде ремонт - ось де питання?", "Тут я дивлюся одні фахівці! 1. Перед заливкою ями видували, дуйка. 2. асфальт температура 180-200 градусів якщо не помиляюся. 3. Найголовніше це ямковий ремонт. (Коли погодні умови не дозволяють покласти асфальт, робиться ямковий ремонт)"," Нанотехнології від Віталія та його друзів ", "Нова технологія. Як позбутися калюж за допомогою асфальту", "Йшов п'ятий рік реформ", - пишуть користувачі в коментарях.

Раніше повідомлялося, що комунальники в Ужгороді "відремонтували" трубу в під'їзді одного з житлових будинків, надівши на неї презерватив і перемотавши його ниткою.

Читайте АСН в Google News