2019 рік за слов'янським календарем - рік Орла

31.12.2018, 22:50

Стародавні слов'яни вірили в те, що кожному році протегує певна тварина-талісман. 2019 рік, згідно з слов'янським календарем, є роком Орла.

Орел, що літає  - це символ мудрості, свободи і удачі. Досягти успіху відразу у всіх напрямках буде вкрай непросто, тому на початку року фахівці радять сфокусувати увагу на головних справах, а потім поступово розширювати зону активності. Головне - вчасно боротися з енергетичним виснаженням, адже ніхто не зможе працювати нескінченно в посиленому режимі.

Фінанси і робота в 2019 році

Фінансова сфера життя в 2019 році стане найпродуктивнішою. У важкі хвилини і в непростих ситуаціях слід правильно оцінювати свої можливості, грунтуючись на власному досвіді, а не на порадах оточуючих. У 2019 можна сміливо працювати над новими проектами, міняти місце роботи, шукати нові джерела доходу і експериментувати. Це буде також і час дорогих придбань. Можна купувати або міняти квартиру, автомобіль, починати робити ремонт або перепланування. Головне - не сумніватися в собі ні секунди. Орел - символ свободи, тому не потрібно заганяти себе в рамки і оточувати людьми, які своїми словами і вчинками змушують вас відчувати невпевненість в собі. У цьому році можна йти вперед і не зупинятися, тому що пустці Орел жадає руху, динаміки. Рекомендується перебувати в повній бойовій готовності кожен день 2019 року, тому що ніхто не знає, коли удача може нагрянути в ваш будинок.

Кохання і відносини в 2019 році

 Орел вимагає від людини правильної оцінки ситуації. Одиноким людям буде набагато простіше, тому що ніхто не буде впливати на них і відволікати від руху до своєї мрії. З іншого боку, і сімейним людям можна прийти до згоди і розподілити час так, щоб всі залишилися задоволені. У рік під заступництвом Орла цілком можна встигнути все.

Фахівці відзначають, що люди в 2019 році будуть погано йти на зближення. Кожен спробує зберегти самодостатність. Звичайно, якщо зустрінуться дві людини, готові до відносин, це буде успіхом для обох сторін. Цілі мають збігатися і у тих, хто вже разом. Проблеми в любові необхідно вирішувати спільно і своєчасно.

Настрій і здоров'я в 2019 році
Постарайтеся мислити позитивно. В такому випадку буде більше шансів залучити удачу і залишитися на плаву. Здоров'я багатьох людей зміцниться, якщо не впускати в своє серце негатив, заздрість і злість. Настрій, згідно слов'янським календарем, буде стабільним, але його все одно доведеться коригувати час від часу. Найбільший позитив принесуть робота і творчість, заняття спортом і досягнення цілей.

На початку і в кінці року далекі поїздки краще відкласти, якщо є можливість. Зміни підуть на користь, але не таким методом. Можна поміняти образ, купити новий одяг, змінити місце роботи, але не їхати далеко від звичної обстановки. Відпочивати і їхати в інші міста і країни можна з середини весни і до середини осені. В цей час правити світом будуть емоції і почуття, тому подорож або відпустку в іншій країні будуть дуже до речі. Вдалими будуть поїздки на автомобілі, велосипедні та піші прогулянки.

Читайте АСН в Google News