Давно планувала: Суд ухвалив рішення по матері, що скинула сина з моста

24.12.2018, 08:20

У прокуратури Миколаївської області є свідок, який може підтвердити, що жінка, що скинула свого маленького сина з Інгульського мосту, неодноразово говорила про вбивство дитини.

Про це стало відомо на судовому засіданні, яке відбулося в суботу, 22 грудня.

Під час оголошення клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою прокурор повідомив, що у них є свідок, який може підтвердити, що підозрювана неодноразово говорила про вбивство свого сина. Він підкреслив, що в разі обрання м'якшою запобіжного заходу підозрювана може впливати на цього свідка, оскільки знає адресу його проживання.

Є ризик впливу на свідків. Зокрема на свідка А, якого ще не опитували. У своїх свідченнях слідству вона вказала, що підозрювана неодноразово погрожувала вбити свою дитину. Обвинуваченій відомо місце проживання цього свідка, тому вона може на нього впливати, - зачитав прокурор.

Сторона захисту просила пом'якшити запобіжний захід.

В результаті колегія суддів у складі Катерини Лагоди, Дмитра Тишка, Сергія Медюка прийняла рішення продовжити для підозрюваної запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці, розповідають місцеві ЗМІ.

Нагадаємо, увечері в понеділок, 26 березня, в Миколаєві нетвереза ​​жінка викинула з Інгульського мосту в річку свого сина-немовля. Рятували дев'ятимісячну дитину з крижаної води патрульні, медики, очевидці того, що сталося і рятувальники. Дитина потрапила до лікарні в стані клінічної смерті, але була врятована і тривалий час перебувала у вкрай важкому стані. Пізніше малюк видужав і був узятий під опіку тіткою. Лейтенант управління патрульної поліції Миколаївської області Андрій Білоус став хрещеним батьком хлопчика Паші, якого врятував після того, як його мати викинула з Інгульського мосту в холодну річку.

Що ж стосується горе-матері, то в ході судових засідань вона просила не позбавляти її материнства і заявляла, що була хорошою матір'ю.

Читайте АСН в Google News