Який одяг старить жінку і додає зайвий вік

10.12.2021, 15:53

Наслідування молодіжного стилю
Виглядати молодо і наслідувати молоді - різні речі. Наприклад, шапочки з помпоном, які в моді вже кілька років, або штани-кльош в стилі 70-х будуть виглядати мило і круто на юних дівчатах, на жінках за 30 - недоречно і смішно.

Радикально чорний завжди і в усьому
Надлишок чорного може затьмарити образ і додати зайві роки. Чорний повинен бути в гардеробі, адже це класичний колір. Але total black в образі буде вас старить. Якщо вже ви так любите чорний, доповнюйте образ яскравим акцентом - брошкою, хусткою, біжутерією контрастного кольору.

Похмурі кольори в одязі
Оливковий, коричневий і жовтий йдуть дуже небагатьом жінкам, а жінкам у віці взагалі потрібно бути з ними дуже обережними. Найчастіше такі кольори роблять образ похмурим і додають десяток зайвих років, а крім того надають шкірі обличчя похмурий землянистий нездоровий вигляд. Намагайтеся віддавати перевагу світлим відтінкам в одязі, пастельним кольорам - вони освіжають і роблять риси обличчя м'якше.

Яскраві кольори і блискучі тканини
Яскраві неонові кольори і зайвий блиск в одязі з жінкою «за» виглядають безглуздо, відразу видаючи скільки їй років. Тому плаття з паєтками і шовкову блузку кольору ультрамарину можете сміливо викреслити зі списку відповідних речей.

Безформний одяг

"Розтягнутий" в'язаний кардиган або светр непоказного кольору в комплекті зі спідницею-годе, що давно вийшла з моди - образ нудний, який навіть 20-річну дівчину перетворить в стару. Якщо у вашому гардеробі є подібні речі - позбудьтеся від них негайно. Якщо ви соромитеся своєї фігури і хочете приховати зайві кілограми - це не привід надягати безформний одяг. Підбирайте сукні напівоблягаючого силуету, носіть напівприталені жакети, штани класичного стилю. Джерело.

Читайте АСН в Google News